Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Beluister de nieuwe muziek van Carnaval Festival in de Efteling

23-05-2019, 14.52 uur

Eén van de belangrijkste aanpassingen bij Carnaval Festival in de Efteling is de toevoeging van nieuwe muziek. De Afrikaanse scène in de bekende attractie werd voorzien van een nieuwe soundtrack. Daarvoor schakelde de Efteling huiscomponist René Merkelbach in.

Dreigende junglegeluiden zijn vervangen door vrolijke Afrikaanse percussi. De nieuwe feestmuziek is te downloaden via Looopings.

Het Afrika-gedeelte kreeg een andere opzet, waarbij bosjesmannen met speren en neusringen plaatsmaakten voor Afrikanen met muziekinstrumenten. Ook de Aziatische scènes werden aangepast. Bovendien is er een feestelijk nieuw effect geïnstalleerd.

Carnaval Festival is vanaf vandaag weer open voor publiek. De renovatie kostte in totaal 3 miljoen euro.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be