Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Beluister de nieuwe muziek van Carnaval Festival in de Efteling

23-05-2019, 14.52 uur | Reacties

Eén van de belangrijkste aanpassingen bij Carnaval Festival in de Efteling is de toevoeging van nieuwe muziek. De Afrikaanse scène in de bekende attractie werd voorzien van een nieuwe soundtrack. Daarvoor schakelde de Efteling huiscomponist René Merkelbach in.

Dreigende junglegeluiden zijn vervangen door vrolijke Afrikaanse percussi. De nieuwe feestmuziek is te downloaden via Looopings.

Het Afrika-gedeelte kreeg een andere opzet, waarbij bosjesmannen met speren en neusringen plaatsmaakten voor Afrikanen met muziekinstrumenten. Ook de Aziatische scènes werden aangepast. Bovendien is er een feestelijk nieuw effect geïnstalleerd.

Carnaval Festival is vanaf vandaag weer open voor publiek. De renovatie kostte in totaal 3 miljoen euro.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be