Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Nieuwe directeur Attractiepark Slagharen stapt na vier maanden op

21-05-2019, 17.27 uur

De nieuwe directeur van Attractiepark Slagharen legt al na vier maanden het werk neer. Wouter Pops volgde in januari Wouter Dekkers op als algemeen directeur van het Overijsselse pretpark. Nu heeft hij besloten om weer te stoppen, meldt een woordvoerster aan Looopings.

Pops had vooraf andere verwachtingen van de baan, legt de voorlichtster uit. "Hij heeft altijd de volledige steun gehad van het managementteam, zijn voorganger Wouter Dekkers en ons hoofdkantoor Parques Reunidos."

Pops werkte al bijna zestien jaar voor Slagharen. De afgelopen jaren was hij operationeel directeur. Nu kiest hij ervoor om het bedrijf helemaal te verlaten. Er is nog geen opvolger in beeld. "We hebben een nieuwe visionair nodig. Daar gaan we de komende tijd naar op zoek."

Waterpark
Voorlopig nemen andere leden van het managementteam, zoals de financieel directeur, de taken van Pops over. "Op die manier blijft de continuïteit van de bedrijfsvoering gewaarborgd." Ook voormalig directeur Wouter Dekkers houdt nog een oogje in het zeil. Hij stapte onlangs over naar waterpark Tropical Islands in Berlijn, een zusterpark van Slagharen.

Pops had grootste plannen voor Slagharen, vertelde hij in januari aan Looopings. "Er is nog geen definitieve beslissing over genomen, maar ik vind persoonlijk dat we in Slagharen nog een échte darkride missen", zei hij bijvoorbeeld.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be