Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Parque Warner Madrid

Spektakelshow rond superheld Aquaman in Spaans pretpark

02-06-2019, 11.51 uur

In een Spaans pretpark is een nieuwe spektakelshow rond de bekende superheld Aquaman in première gegaan. Bezoekers van Parque Warner Madrid konden zaterdagavond voor het eerst kijken naar de achttien minuten durende avondvoorstelling Aquaman Nighttime Spectacular.

"Het is de enige show ter wereld waarin dit beroemde personage van DC Comics voorkomt", laat het Warner Bros.-park weten. Er wordt gebruikgemaakt van lichteffecten, lasers, vuur, watergordijnen, videoprojecties en vuurwerk. Ondertussen halen artiesten in led-kostuums acrobatische kunsten uit op het water, met jetski's en zogeheten flyboards.

"De combinatie van al deze effecten in een gebied van zesduizend vierkante meter zorgt gegarandeerd voor een wow-effect." Aquaman Nighttime Spectacular wordt opgevoerd op het Warner Bros. Studios Lake. De show is dagelijks te zien in juli en augustus, plus op enkele geselecteerde dagen in juni en september.

Bioscoop
Aquaman maakte zijn debuut als stripfiguur in 1941. Afgelopen najaar kwam een gelijknamige bioscoopfilm uit, met Jason Momoa in de hoofdrol.



Meer Parque Warner Madrid
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be