Parque Warner Madrid

Spektakelshow rond superheld Aquaman in Spaans pretpark

02-06-2019, 11.51 uur | Reacties

In een Spaans pretpark is een nieuwe spektakelshow rond de bekende superheld Aquaman in première gegaan. Bezoekers van Parque Warner Madrid konden zaterdagavond voor het eerst kijken naar de achttien minuten durende avondvoorstelling Aquaman Nighttime Spectacular.

"Het is de enige show ter wereld waarin dit beroemde personage van DC Comics voorkomt", laat het Warner Bros.-park weten. Er wordt gebruikgemaakt van lichteffecten, lasers, vuur, watergordijnen, videoprojecties en vuurwerk. Ondertussen halen artiesten in led-kostuums acrobatische kunsten uit op het water, met jetski's en zogeheten flyboards.


ZIE OOK: Disneyland Paris bouwt nieuwe interactieve attractie rond Spider-Man

"De combinatie van al deze effecten in een gebied van zesduizend vierkante meter zorgt gegarandeerd voor een wow-effect." Aquaman Nighttime Spectacular wordt opgevoerd op het Warner Bros. Studios Lake. De show is dagelijks te zien in juli en augustus, plus op enkele geselecteerde dagen in juni en september.

Bioscoop
Aquaman maakte zijn debuut als stripfiguur in 1941. Afgelopen najaar kwam een gelijknamige bioscoopfilm uit, met Jason Momoa in de hoofdrol.ZIE OOK: Nieuw avondspektakel in Europa-Park: Miraculeux

Reacties