Europa-Park

Nieuwe ontwerpen: dit zijn de themagebieden van Europa-Park-waterparadijs Rulantica

12-05-2019, 16:31 uur | Reacties

Benieuwd naar het nieuwe waterparadijs van Europa-Park? Het Duitse attractiepark heeft een interactieve website gelanceerd waarop het verhaal van waterpark Rulantica uit de doeken wordt gedaan: explore-rulantica.de. Daarop komen ook een hoop nieuwe ontwerpen voorbij.

Rulantica bestaat uit vijf verschillende overdekte themagebieden: Skip Strand, Rangnakor, Trølldal, Lumåfals en Vinterhal. Verder komen er drie themadelen in de openlucht: Skog Lagune, Frigg Tempel en Vildstrøm. De namen van de gebieden zijn allemaal gewijzigd ten opzichte van de eerste aankondiging, inmiddels anderhalf jaar geleden.


ZIE OOK: Europa-Park toont nieuwe ontwerpen van waterpark Rulantica

Het complex van 32.600 vierkante meter omvat zeventien waterglijbanen en een grote lazy river met darkridescènes. Die gaat Snorri's Saga heten, gebaseerd op mascotte Snorri. De schattige inktvis krijgt komend najaar ook een eigen attractie in Europa-Park zelf: de darkride Snorri Touren.

Muziek
Rulantica wordt voorzien van een speciale orkestrale soundtrack, onthulde Europa-Park-directeur Thomas Mack onlangs op Twitter. De muziek werd eerder deze maand opgenomen in Berlijn.

Het waterpark opent naar verwachting op 28 november. Een entreekaartje gaat bijna 40 euro kosten. Het aangrenzende hotel Krønasår is deze maand al toegankelijk.ZIE OOK: Europa-Park onthult naam van nieuw waterpark en hotel

Reacties