Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractie Slagharen gaat dit jaar niet meer open: 'Aanpassingen nodig'

08-05-2019, 23.13 uur

Eén van de attracties in Attractiepark Slagharen gaat dit jaar niet meer open. Bezoekers die gebruik willen maken van de zogeheten Mountain Slide, komen bedrogen uit. De grote matjesglijbaan is tot nader order dicht.

Dat bevestigt een woordvoerster van het Overijsselse pretpark aan Looopings. "De openstelling van deze attractie is zeer onderhevig aan het weer", legt ze uit. "Dat betekende voorgaande seizoenen dat de glijbaan bij enige regen of wind gesloten werd."

Dit jaar blijft de attractie sowieso buiten gebruik. "In de tussentijd wordt onderzocht welke aanpassingen nodig zijn om de weersafhankelijkheid te voorkomen." De glijbaan, gelegen tussen het American Circus Theater en de toren The Eagle, is nog niet verwijderd van de officiële site van Slagharen.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be