Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Disneyland Paris

Bouwtekeningen van nieuwe attractie Disneyland Paris opgedoken

05-05-2019, 21:15 uur | ReactiesFoto: @outsidearsdlp

Bouwtekeningen verraden hoe de nieuwe attractie van Disneyland Paris eruit komt te zien. In het Walt Disney Studios Park opent over enkele jaren een interactieve darkride die in het teken staat van Marvel-superheld Spider-Man. Twitter-account OutsidEars wist de bouwplannen boven water te vissen.

Daaruit blijkt dat er veel gebruik zal worden gemaakt van schermen. De opzet doet denken aan de interactieve 3D-darkride Toy Story Mania, te vinden in de Amerikaanse parken Disney's Hollywood Studios en Disney California Adventure en in het Japanse Tokyo DisneySea. Opvallend genoeg wordt een kopie van de nieuwe SpiderMan-attractie ook gebouwd in Disney California Adventure.


ZIE OOK: Armageddon in Disneyland Paris nu definitief gesloten

Verder tonen de tekeningen onder andere de toekomstige wachtrij, meerdere voorshows, een souvenirwinkel, opslagplaatsen en onderhoudsruimtes. De attractie komt op de plek van de special effects-show Armageddon, die eind maart voor het laatst geopend was. Het openingsjaar is nog niet bekend.

Special effects
Volgens het achtergrondverhaal worden bezoekers straks getraind voor de Worldwide Engineering Brigade (WEB). "Dankzij een mix van nooit eerder vertoonde techniek en fysieke special effects kunnen gasten van alle leeftijden zelf ervaren hoe het is om de krachten van een superheld te hebben", vertelde creatief leider Scot Drake eerder.ZIE OOK: Disneyland Paris bouwt nieuwe interactieve attractie rond Spider-Man

Reacties