Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Bouwtekeningen van nieuwe attractie Disneyland Paris opgedoken

05-05-2019, 21.15 uurBeeld: @outsidearsdlp

Bouwtekeningen verraden hoe de nieuwe attractie van Disneyland Paris eruit komt te zien. In het Walt Disney Studios Park opent over enkele jaren een interactieve darkride die in het teken staat van Marvel-superheld Spider-Man. Twitter-account OutsidEars wist de bouwplannen boven water te vissen.

Daaruit blijkt dat er veel gebruik zal worden gemaakt van schermen. De opzet doet denken aan de interactieve 3D-darkride Toy Story Mania, te vinden in de Amerikaanse parken Disney's Hollywood Studios en Disney California Adventure en in het Japanse Tokyo DisneySea. Opvallend genoeg wordt een kopie van de nieuwe SpiderMan-attractie ook gebouwd in Disney California Adventure.

Verder tonen de tekeningen onder andere de toekomstige wachtrij, meerdere voorshows, een souvenirwinkel, opslagplaatsen en onderhoudsruimtes. De attractie komt op de plek van de special effects-show Armageddon, die eind maart voor het laatst geopend was. Het openingsjaar is nog niet bekend.

Special effects
Volgens het achtergrondverhaal worden bezoekers straks getraind voor de Worldwide Engineering Brigade (WEB). "Dankzij een mix van nooit eerder vertoonde techniek en fysieke special effects kunnen gasten van alle leeftijden zelf ervaren hoe het is om de krachten van een superheld te hebben", vertelde creatief leider Scot Drake eerder.











Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be