Legoland Deutschland Resort

Medewerker Legoland mishandelde collega uit jaloezie

03-05-2019, 22:48 uur | Reacties

Een medewerker van Legoland Deutschland heeft uit jaloezie een collega mishandeld. De 26-jarige werknemer vermoedde dat zijn even oude collega zijn ex-vriendin had afgepakt. Daarover ontstond een flinke ruzie, waarbij het slachtoffer werd geschopt en geslagen. Hij zat vervolgens drie weken thuis.

Beide personeelsleden werkten bij dezelfde attractie in het Duitse pretpark, melden regionale media. Het incident vond eind augustus 2017 plaats, maar kwam pas deze week voor de rechter. In de rechtszaal bleek dat de boze medewerker zijn collega meermaals met de vuist in het gezicht en op het hoofd heeft geslagen.


ZIE OOK: Dierenactivisten klagen over visgerechten in Legoland: 'Zeer ongepast'

Toen het slachtoffer probeerde te vluchten, hield de dader hem tegen. Hij duwde het gezicht van de werknemer op de grond, sloeg met zijn vuist in zijn rug en verkocht hem uiteindelijk nog een harde trap.

Getreiterd
Het agressieve personeelslid zegt zich niet meer te kunnen herinneren wat er precies gebeurd is. Hij beweert een black-out gehad te hebben, nadat hij al geruime tijd door zijn collega getreiterd werd met verhalen over zijn ex-vriendin.

De man weigert tot op de dag van vandaag zijn excuses aan te bieden voor de klappen. Hij is veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van negen maanden en een boete van 2000 euro.

ZIE OOK: Legoland heeft spijt van virtualreality-achtbaan: 'Werkte niet goed

Reacties