Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park verhuurt luxe vip-penthouse in themahotel

25-04-2019, 16.00 uur | Reacties

Europa-Park presenteert de ultieme vip-beleving. Bezoekers met een goedgevulde portemonnee kunnen in het Duitse attractiepark nu een luxe penthouse boeken met een oppervlakte van maar liefst vierhonderd vierkante meter. De megasuite 'Rom - Die Ewige Stadt' bevindt zich in themahotel Colosseo.

Naar verluidt heeft Europa-Park-directeur Michael Mack geruime tijd in het penthouse gewoond. Nu is de accommodatie voor iedereen beschikbaar, al zal er wel een behoorlijk prijskaartje aan hangen. De exacte prijs is alleen op aanvraag beschikbaar. Boeken kan uitsluitend telefonisch.

De vip-suite wordt op de site van het pretpark omschreven als "Italiaans, stijlvol en privé". Je kunt er "slapen als goden". De ruimte bestaat uit een riante woonkamer, drie slaapkamers met een eigen badkamer, een aparte slaapkamer met een stapelbed, een bubbelbad, een sauna, zeven flatscreen-televisies, een keuken met eethoek en drie balkons. Ook is er een aparte bibliotheek.

Privékok
Tussen 08.00 en 21.00 uur hebben gasten de beschikking over een vip-gastenservice met onder meer een eigen incheckbalie, valetparking, een privékok, een babysitter en een hondenverzorger. Ook regelt Europa-Park reserveringen voor shows en restaurants in het park.

Meer Europa-Park
Reacties