Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park verhuurt luxe vip-penthouse in themahotel

25-04-2019, 16.00 uur

Europa-Park presenteert de ultieme vip-beleving. Bezoekers met een goedgevulde portemonnee kunnen in het Duitse attractiepark nu een luxe penthouse boeken met een oppervlakte van maar liefst vierhonderd vierkante meter. De megasuite 'Rom - Die Ewige Stadt' bevindt zich in themahotel Colosseo.

Naar verluidt heeft Europa-Park-directeur Michael Mack geruime tijd in het penthouse gewoond. Nu is de accommodatie voor iedereen beschikbaar, al zal er wel een behoorlijk prijskaartje aan hangen. De exacte prijs is alleen op aanvraag beschikbaar. Boeken kan uitsluitend telefonisch.

De vip-suite wordt op de site van het pretpark omschreven als "Italiaans, stijlvol en privé". Je kunt er "slapen als goden". De ruimte bestaat uit een riante woonkamer, drie slaapkamers met een eigen badkamer, een aparte slaapkamer met een stapelbed, een bubbelbad, een sauna, zeven flatscreen-televisies, een keuken met eethoek en drie balkons. Ook is er een aparte bibliotheek.

Privékok
Tussen 08.00 en 21.00 uur hebben gasten de beschikking over een vip-gastenservice met onder meer een eigen incheckbalie, valetparking, een privékok, een babysitter en een hondenverzorger. Ook regelt Europa-Park reserveringen voor shows en restaurants in het park.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be