Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Games

Makers van Planet Coaster kondigen nieuw spel aan: Planet Zoo

24-04-2019, 14.19 uur

De makers van de populaire pretparkgame Planet Coaster komen met een nieuw computerspel. Binnenkort verschijnt Planet Zoo, waarbij spelers de dierentuin van hun dromen kunnen bouwen en beheren. Het principe lijkt op het oude spel Zoo Tycoon, waarvan het eerste deel verscheen in 2001.

De nieuwe game wordt ontwikkeld door Frontier Developments. Vandaag verscheen een eerste videotrailer. "De makers van Planet Coaster en Zoo Tycoon brengen de ultieme dierentuinsimulatie uit", luidt de beschrijving. "Leg gedetailleerde leefgebieden aan, beheer je dierentuin en ontmoet authentieke dieren die de wereld die jij voor ze gecreëerd hebt beleven, voelen en verkennen."

Planet Coaster, dat wordt gezien als de officieuze opvolger van RollerCoaster Tycoon 3, werd uitgebracht in 2016. Spelers krijgen de ultieme vrijheid bij het aanleggen van hun attractiepark. Planet Zoo borduurt voort op dat principe. De releasedatum is nog niet bekend.

Dino's
In 2018 bracht ontwikkelaar Frontier al Jurassic World Evolution uit. Daarbij is het de bedoeling om een succesvol dinopark te bouwen.Meer games
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be