Game

Makers van Planet Coaster kondigen nieuw spel aan: Planet Zoo

24-04-2019, 14:19 uur | Reacties

De makers van de populaire pretparkgame Planet Coaster komen met een nieuw computerspel. Binnenkort verschijnt Planet Zoo, waarbij spelers de dierentuin van hun dromen kunnen bouwen en beheren. Het principe lijkt op het oude spel Zoo Tycoon, waarvan het eerste deel verscheen in 2001.

De nieuwe game wordt ontwikkeld door Frontier Developments. Vandaag verscheen een eerste videotrailer. "De makers van Planet Coaster en Zoo Tycoon brengen de ultieme dierentuinsimulatie uit", luidt de beschrijving. "Leg gedetailleerde leefgebieden aan, beheer je dierentuin en ontmoet authentieke dieren die de wereld die jij voor ze gecreƫerd hebt beleven, voelen en verkennen."


ZIE OOK: Nieuwe game: bouw je eigen Jurassic World-pretpark

Planet Coaster, dat wordt gezien als de officieuze opvolger van RollerCoaster Tycoon 3, werd uitgebracht in 2016. Spelers krijgen de ultieme vrijheid bij het aanleggen van hun attractiepark. Planet Zoo borduurt voort op dat principe. De releasedatum is nog niet bekend.

Dino's
In 2018 bracht ontwikkelaar Frontier al Jurassic World Evolution uit. Daarbij is het de bedoeling om een succesvol dinopark te bouwen.ZIE OOK: Populair pretparkspel Planet Coaster officieel uitgebracht

Reacties