Efteling

Toch weer problemen bij Efteling-attractie Villa Volta: voorlopig gesloten

23-04-2019, 18.56 uur | Reacties

Villa Volta in de Efteling blijft tot nader order gesloten. De attractie kampt opnieuw met technische problemen, net als eerder dit jaar. Van eind januari tot begin maart was het mysterieuze landhuis van Hugo van den Loonsche Duynen al buiten gebruik vanwege een defect.

Op zaterdag 9 maart ging Villa Volta na ruim vijf weken weer open. Nu is de iconische attractie toch weer dicht, bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. Hij kan niets zeggen over de aard van de storing. "Maar er zijn wel grote werkzaamheden noodzakelijk. Die vinden deze week plaats."


ZIE OOK: Efteling-attractie Villa Volta gaat na vijf weken weer open

De problemen kwamen aan het licht op zaterdag 20 april. Toen moest Villa Volta al meermaals gesloten worden vanwege storingen. Sinds zondagavond 21 april - eerste paasdag - is de attractie niet meer opengegaan. Er staat de hele dag een medewerker voor de ingang om te vertellen dat bezoekers niet naar binnen kunnen.

Kalender
Het sprookjespark weet nog niet wanneer Villa Volta weer toegankelijk zal zijn. "Over de duur van de reparatie kunnen we nog geen uitsluitsel geven." Op dit moment staat de attractie niet op de officiële onderhoudskalender van de Efteling. Als de werkzaamheden lang gaan duren, komt daar wellicht verandering in.

ZIE OOK: Efteling stelt heropening Villa Volta voor onbepaalde tijd uit

Reacties