Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Veel attracties dicht in Attractiepark Slagharen: 'Veiligheid boven alles'

23-04-2019, 17.38 uur

Bezoekers van Attractiepark Slagharen zijn vandaag geconfronteerd met een groot aantal gesloten attracties. In het Overijsselse pretpark bleven onder meer reuzenrad The Big Wheel, de octopus-attractie El Torito, de Kabelbaan, The Eagle en het nieuwe klimparcours Black Hill Ranger Path dicht.

Ook de Monorail was geruime tijd buiten gebruik. Volgens een woordvoerster hebben de sluitingen te maken met de harde wind. "Veiligheid gaat boven alles", laat ze weten. Verder kampen de uitkijktoren Sky Tower en het 4D-theater El Teatro met een storing.

Dat er meerdere attracties gesloten waren, werd niet gecommuniceerd via social media. Ook stonden er geen informatieborden bij de ingang. "Gedurende de dag gaan er attracties open en weer dicht, afhankelijk van de weersontwikkeling", zegt de voorlichtster. "De wisselvalligheid maakt het lastig om hierin eenduidig te communiceren."

Aandacht
Slagharen belooft verbetering. "Communicatie intern en extern is heel belangrijk. Dit heeft onze aandacht."

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be