Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Video: meisje gewond door val uit kermisattractie

23-04-2019, 21.48 uur

Op een Spaanse kermis is een 12-jarig meisje uit een attractie gevallen. Ze maakte een ritje in de attractie La Olla Trueno, een tollende ronde bank zonder veiligheidsbeugels. Videobeelden van het ongeluk tonen hoe het slachtoffer over de rand van de bank heen tuimelt en op de grond terechtkomt.

De attractie werd onmiddellijk daarna stilgezet. Het meisje moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis, melden regionale media.

Het incident vond vorige week plaats in de Noord-Spaanse gemeente Haro, gelegen in de provincie La Rioja. Volgens de autoriteiten had de eigenaar van de attractie alle benodigde vergunningen op orde. Voor de zekerheid vindt er een extra inspectie plaats.



Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be