Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Dit zijn de nieuwe attracties van Avonturenpark Hellendoorn

19-04-2019, 20.57 uur

Avonturenpark Hellendoorn heeft twee nieuwe attracties geopend. Het piratengebied van het Overijsselse pretpark is uitgebreid met de botsauto-attractie Fort KnalKruit, aangekleed als een groot piratenfort. In kindergedeelte Dreumesland werd een kleine vrijevaltoren gebouwd met de naam Baba's Ruimtereis.

Fort KnalKruit is verrezen op de plek van het scheve huis Casa Magnetica. "We hebben het piratenfort in een mum van tijd opgebouwd", vertelt marketingdirecteur René Peul aan Looopings. "Pas anderhalve maand geleden zijn de funderingen gestort."

De komende tijd worden de puntjes op de i gezet. "We gaan het plafond nog aankleden en er komen meer piratenattributen. Verder willen we een barretje maken waar ouders kunnen zitten terwijl hun kinderen zich uitleven in de botsauto's." Het is ook de bedoeling om nog wat decoraties uit de verdwenen attractie Casa Magnetica terug te halen.

Buskruit
Er zijn twee verschillende botsautopistes: voor kinderen tot 1.30 meter en voor personen vanaf 1.20 meter. De karretjes, geleverd door de Italiaanse firma Bertazzon, zijn vormgegeven als tonnetjes met buskruit. Het fort werd gedecoreerd door het gespecialiseerde Portugese bedrijf Universal Rocks, bekend van werk van onder meer Toverland en Phantasialand.

"Met de komst van Fort KnalKruit is ons piratendeel écht af", aldus Peul. "Het is echt een knaller." Vrijevaltoren Baba's Ruimtereis komt uit de fabriek van het Italiaanse SBF-VISA. Vanaf nu zijn beide attracties geopend voor publiek.



















Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be