Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Foto's: trein van nieuwe Walibi-achtbaan Untamed gearriveerd

18-04-2019, 15.25 uur | Reacties

De eerste trein van de nieuwe achtbaan Untamed is aangekomen in Walibi Holland. Dat is te zien op nieuwe beelden. Het uiterlijk van de karretjes werd eerder deze maand al onthuld middels een concept-art. Nu laat het pretpark het eindresultaat zien.

De treinen krijgen grijze stoeltjes met groene accenten. Het voorste karretje is vormgegeven als een insectachtig wezen. Wat daar het verhaal achter is, heeft Walibi nog niet bekendgemaakt.


ZIE OOK: Trein van nieuwe Walibi-achtbaan Untamed gepresenteerd

Uiteindelijk komen er twee treinen met elk 24 zitplaatsen. Die razen straks met 92 kilometer per uur over de baan. In theorie kunnen maximaal negenhonderd personen per uur een ritje maken. Untamed wordt gebouwd door het Amerikaanse bedrijf Rocky Mountain Construction.

Eind mei
De voertuigen moeten nog gemonteerd worden. "Ik hoop dat we ergens eind mei een trein op de baan kunnen zetten", laat projectmanager Wiebe Damstra weten. De opening van de 36,5 meter hoge hybrid coaster vindt plaats over ongeveer tien weken, op maandag 1 juli.ZIE OOK: Uniek element in nieuwe achtbaan Walibi Holland: dubbele inversie

Reacties