Attractiepark Toverland

Oeps: man laat ring vallen bij huwelijksaanzoek in achtbaan

19-04-2019, 18:44 uur | Reacties

Een Vlaams koppel heeft een wel heel spannend huwelijksaanzoek meegemaakt in het Limburgse attractiepark Toverland. Hans Ryckmans (34) was van plan om zijn vriendin Elke Vanratingen (32) ten huwelijk te vragen in de spectaculaire houten achtbaan Troy. Maar toen hij bovenaan de liftheuvel een verlovingsring om haar vinger wilde doen, ging het ogenschijnlijk mis.

De Belg liet de ring plotseling vallen, tot grote teleurstelling van de toekomstige bruid. "Tijdens de rit was ze tegelijkertijd opgewonden, blij, teleurgesteld en verward", schrijft Ryckmans bij een YouTube-video van het moment. Eenmaal aangekomen in het station bleek dat de man het 'ongelukje' had voorzien. Daar toverde hij alsnog de échte ring tevoorschijn.


ZIE OOK: Bijzonder huwelijksaanzoek in achtbaan Toverland: 'Ja, ik wil!'

De vrouw was naar het pretpark gelokt met een smoes. Ze zou zogenaamd de 500.000e passagier in de rollercoaster zijn. "Nogmaals bedankt aan de mensen van Toverland om dit mogelijk te maken voor ons", schrijft de dolgelukkige bruidegom in spe. "Zonder jullie hadden we dit unieke moment niet kunnen beleven."

Populair
Toverland is een populaire plek voor geliefden. In 2016 en 2017 werden er ook al bezoekers ten huwelijk gevraagd. Bij één van de achtbanen vond een tijdje terug zelfs een bruiloft plaats. Eind vorige maand werd er nog gespeeddatet in de nieuwe wing coaster Fenix.ZIE OOK: Man vraagt vriendin ten huwelijk bij achtbaan Toverland

Reacties