Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Oeps: man laat ring vallen bij huwelijksaanzoek in achtbaan

19-04-2019, 18.44 uur

Een Vlaams koppel heeft een wel heel spannend huwelijksaanzoek meegemaakt in het Limburgse attractiepark Toverland. Hans Ryckmans (34) was van plan om zijn vriendin Elke Vanratingen (32) ten huwelijk te vragen in de spectaculaire houten achtbaan Troy. Maar toen hij bovenaan de liftheuvel een verlovingsring om haar vinger wilde doen, ging het ogenschijnlijk mis.

De Belg liet de ring plotseling vallen, tot grote teleurstelling van de toekomstige bruid. "Tijdens de rit was ze tegelijkertijd opgewonden, blij, teleurgesteld en verward", schrijft Ryckmans bij een YouTube-video van het moment. Eenmaal aangekomen in het station bleek dat de man het 'ongelukje' had voorzien. Daar toverde hij alsnog de échte ring tevoorschijn.

De vrouw was naar het pretpark gelokt met een smoes. Ze zou zogenaamd de 500.000e passagier in de rollercoaster zijn. "Nogmaals bedankt aan de mensen van Toverland om dit mogelijk te maken voor ons", schrijft de dolgelukkige bruidegom in spe. "Zonder jullie hadden we dit unieke moment niet kunnen beleven."

Populair
Toverland is een populaire plek voor geliefden. In 2016 en 2017 werden er ook al bezoekers ten huwelijk gevraagd. Bij één van de achtbanen vond een tijdje terug zelfs een bruiloft plaats. Eind vorige maand werd er nog gespeeddatet in de nieuwe wing coaster Fenix.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be