Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Gezocht: scare actors voor Halloween Fright Nights in Walibi Holland

15-04-2019, 16.13 uurBeeld: DeLaVrie Media

Walibi Holland is gestart met de zoektocht naar acteurs voor het halloweenseizoen. Wie bezoekers tijdens de Halloween Fright Nights de stuipen op het lijf wil jagen, kan zich vanaf vandaag aanmelden als scare actor. Dit jaar worden er ook acteurs gezocht voor een nieuw kindvriendelijk halloweenevenement, dat overdag plaatsvindt.

Scare actors komen terecht in een spookhuis of in een scare zone. De exacte locatie wordt bepaald aan de hand van een auditie. Aanmelden kan via een pagina op de website van Walibi. "Laat jij onze gasten huilen van angst?", staat in de promotietekst. "Of ben jij juist de vogelverschrikker die supergoed met kids om weet te gaan?"

De Halloween Fright Nights vinden dit jaar plaats op 5, 6, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 24, 25, 26 en 27 oktober, van 18.00 tot 23.00 uur. Het halloweenfeest voor kinderen staat op dezelfde dagen overdag op het programma, plus op 14, 15, 16, 17, 21, 22, 23 oktober. Walibi heeft nog niets concreets bekendgemaakt over eventuele nieuwigheden.

Salaris
Acteurs voor het avondevenement moeten vanaf 13.00 uur beschikbaar zijn. Wie mee wil doen aan de kindervariant, moet om 08.00 uur aanwezig kunnen zijn. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Walibi zorgt naar eigen zeggen voor een marktconform salaris, een reiskostenvergoeding en een training. Personen met hartklachten, epilepsie, claustrofobie of een huidaandoening mogen niet meedoen.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be