Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Walibi Holland

Gezocht: scare actors voor Halloween Fright Nights in Walibi Holland

15-04-2019, 16:13 uur | ReactiesFoto: DeLaVrie Media

Walibi Holland is gestart met de zoektocht naar acteurs voor het halloweenseizoen. Wie bezoekers tijdens de Halloween Fright Nights de stuipen op het lijf wil jagen, kan zich vanaf vandaag aanmelden als scare actor. Dit jaar worden er ook acteurs gezocht voor een nieuw kindvriendelijk halloweenevenement, dat overdag plaatsvindt.

Scare actors komen terecht in een spookhuis of in een scare zone. De exacte locatie wordt bepaald aan de hand van een auditie. Aanmelden kan via een pagina op de website van Walibi. "Laat jij onze gasten huilen van angst?", staat in de promotietekst. "Of ben jij juist de vogelverschrikker die supergoed met kids om weet te gaan?"

ZIE OOK: Walibi Holland komt met kindvriendelijk halloweenevenement

De Halloween Fright Nights vinden dit jaar plaats op 5, 6, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 24, 25, 26 en 27 oktober, van 18.00 tot 23.00 uur. Het halloweenfeest voor kinderen staat op dezelfde dagen overdag op het programma, plus op 14, 15, 16, 17, 21, 22, 23 oktober. Walibi heeft nog niets concreets bekendgemaakt over eventuele nieuwigheden.

Salaris
Acteurs voor het avondevenement moeten vanaf 13.00 uur beschikbaar zijn. Wie mee wil doen aan de kindervariant, moet om 08.00 uur aanwezig kunnen zijn. Er geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Walibi zorgt naar eigen zeggen voor een marktconform salaris, een reiskostenvergoeding en een training. Personen met hartklachten, epilepsie, claustrofobie of een huidaandoening mogen niet meedoen.

ZIE OOK: Bezoekersaantal Walibi Holland opnieuw gedaald in 2018

Reacties
Bijdrage