Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium voert variabele entreeprijs in

04-04-2019, 16.28 uur

Walibi Belgium introduceert variabele entreeprijzen. De toegangsprijs van het Belgische attractiepark verschilt voortaan per dag, afhankelijk van de verwachte drukte. Op rustige dagen vraagt het park minder entreegeld dan op drukke dagen. Het gaat om online tickets die minstens drie dagen voor een bezoek worden gekocht.

"Voortaan zien bezoekers op onze website dat de online tickets per dag een andere prijs hebben", legt een woordvoerster uit. "Wie een bezoek op een rustige dag plant, kan heel wat euro’s uitsparen." De kassaprijs blijft wel elke dag hetzelfde. Die bedraagt dit jaar 39,50 euro.

Het zomerseizoen van Walibi Belgium begint aanstaande zaterdag. Later dit jaar openen de nieuwe kinderachtbaan Fun Pilot en de interactieve darkride Popcorn Revenge.

Drukte
Nederlandse pretparken als Slagharen, Duinrell en Walibi Holland hanteren op internet al langer wisselende prijzen per dag, om op die manier de drukte te kunnen spreiden. Ook de Efteling overweegt een systeem met variabele prijzen in te voeren.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be