Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Walibi Belgium

Walibi Belgium voert variabele entreeprijs in

04-04-2019, 16:28 uur | Reacties

Walibi Belgium introduceert variabele entreeprijzen. De toegangsprijs van het Belgische attractiepark verschilt voortaan per dag, afhankelijk van de verwachte drukte. Op rustige dagen vraagt het park minder entreegeld dan op drukke dagen. Het gaat om online tickets die minstens drie dagen voor een bezoek worden gekocht.

"Voortaan zien bezoekers op onze website dat de online tickets per dag een andere prijs hebben", legt een woordvoerster uit. "Wie een bezoek op een rustige dag plant, kan heel wat euro’s uitsparen." De kassaprijs blijft wel elke dag hetzelfde. Die bedraagt dit jaar 39,50 euro.


ZIE OOK: Achter de schermen bij nieuwe attractie Popcorn Revenge in Walibi Belgium

Het zomerseizoen van Walibi Belgium begint aanstaande zaterdag. Later dit jaar openen de nieuwe kinderachtbaan Fun Pilot en de interactieve darkride Popcorn Revenge.

Drukte
Nederlandse pretparken als Slagharen, Duinrell en Walibi Holland hanteren op internet al langer wisselende prijzen per dag, om op die manier de drukte te kunnen spreiden. Ook de Efteling overweegt een systeem met variabele prijzen in te voeren.

ZIE OOK: Krijgt de Efteling een variabele entreeprijs?

Reacties