Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Trein van nieuwe Walibi-achtbaan Untamed gepresenteerd

06-04-2019, 12.26 uur

Walibi Holland heeft onthuld hoe de treinen van de nieuwe achtbaan Untamed eruit komen te zien. Vanochtend presenteerde het pretpark een concept-art van de karretjes. Op de voorkant van het eerste wagentje is een soort insectachtig wezen te zien.

De karretjes zijn nog niet aanwezig in het park. "Die zitten op dit moment nog ergens in een container", vertelde Walibi-directrice Mascha van Till vanochtend bij de presentatie. De treinen - twee in totaal - razen straks met 92 kilometer per uur door de 1085 meter lange baan.

Het logo van Untamed staat nu voor de attractie, in de vorm van een gigantisch decorstuk. In de toekomstige wachtrij is een baandeel van de oude houten achtbaan Robin Hood geplaatst. Daarop staat ook een oud karretje.

Over de kop
Untamed wordt gebouwd op de fundamenten van Robin Hood. De nieuwe hybrid coaster van de Amerikaanse fabrikant Rocky Mountain Construction gaat vijf keer over de kop.

Digitale schermen met wachttijden in het park tonen nu een aftelklok tot de officiële opening. Die vindt plaats over 86 dagen. Het bijbehorende themagebied Wilderness is vanaf vandaag toegankelijk. Daarin staan ook de thrillride Blast en draaiend huis Merlin's Magic Castle.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be