Walibi Holland

Trein van nieuwe Walibi-achtbaan Untamed gepresenteerd

06-04-2019, 12:26 uur | Reacties

Walibi Holland heeft onthuld hoe de treinen van de nieuwe achtbaan Untamed eruit komen te zien. Vanochtend presenteerde het pretpark een concept-art van de karretjes. Op de voorkant van het eerste wagentje is een soort insectachtig wezen te zien.

De karretjes zijn nog niet aanwezig in het park. "Die zitten op dit moment nog ergens in een container", vertelde Walibi-directrice Mascha van Till vanochtend bij de presentatie. De treinen - twee in totaal - razen straks met 92 kilometer per uur door de 1085 meter lange baan.


ZIE OOK: Foto's: dit is de 'first drop' van de nieuwe Walibi-achtbaan Untamed

Het logo van Untamed staat nu voor de attractie, in de vorm van een gigantisch decorstuk. In de toekomstige wachtrij is een baandeel van de oude houten achtbaan Robin Hood geplaatst. Daarop staat ook een oud karretje.

Over de kop
Untamed wordt gebouwd op de fundamenten van Robin Hood. De nieuwe hybrid coaster van de Amerikaanse fabrikant Rocky Mountain Construction gaat vijf keer over de kop.

Digitale schermen met wachttijden in het park tonen nu een aftelklok tot de officiële opening. Die vindt plaats over 86 dagen. Het bijbehorende themagebied Wilderness is vanaf vandaag toegankelijk. Daarin staan ook de thrillride Blast en draaiend huis Merlin's Magic Castle.

ZIE OOK: Walibi Holland presenteert logo van nieuwe achtbaan Untamed

Reacties