Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park kondigt nieuwe attractie aan: Snorri Touren

03-04-2019, 22.27 uur

Europa-Park opent dit jaar onverwachts een nieuwe attractie. Het Duitse pretpark heeft een verrassing in petto in het vernieuwde themagebied Scandinavië, dat momenteel opnieuw opgebouwd wordt na een grote brand. In de kelder wordt de nieuwe darkride Snorri Touren gebouwd.

Dat heeft Europa-Park-directeur Michael Mack vanavond bevestigd op Twitter, nadat de naam al uitlekte via Looopings. "De kelder van Scandinavië wordt prachtig, vol met vrolijkheid en plezier", aldus Mack. "Ik ben trots om Snorri Touren aan te mogen kondigen, onze nieuwe familieattractie die later dit jaar opengaat."

Op de parkplattegrond van Europa-Park staat dat de attractie af is in "herfst 2019". De naam is een verwijzing naar de schattige inktvis Snorri, de mascotte van het nieuwe waterpark Rulantica. Het zwemparadijs wordt op 28 november officieel geopend.

Winkel
Het park laat ook nieuwe ontwerpen zien van het Scandinavische gebied, dat vanaf 24 mei weer toegankelijk is. Er komt onder meer een nieuwe souvenirwinkel die in het teken staat van Snorri.Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be