Europa-Park

Europa-Park kondigt nieuwe attractie aan: Snorri Touren

03-04-2019, 22.27 uur | Reacties

Europa-Park opent dit jaar onverwachts een nieuwe attractie. Het Duitse pretpark heeft een verrassing in petto in het vernieuwde themagebied Scandinavië, dat momenteel opnieuw opgebouwd wordt na een grote brand. In de kelder wordt de nieuwe darkride Snorri Touren gebouwd.

Dat heeft Europa-Park-directeur Michael Mack vanavond bevestigd op Twitter, nadat de naam al uitlekte via Looopings. "De kelder van Scandinavië wordt prachtig, vol met vrolijkheid en plezier", aldus Mack. "Ik ben trots om Snorri Touren aan te mogen kondigen, onze nieuwe familieattractie die later dit jaar opengaat."


ZIE OOK: Europa-Park heropent themagebied minder dan een jaar na enorme brand

Op de parkplattegrond van Europa-Park staat dat de attractie af is in "herfst 2019". De naam is een verwijzing naar de schattige inktvis Snorri, de mascotte van het nieuwe waterpark Rulantica. Het zwemparadijs wordt op 28 november officieel geopend.

Winkel
Het park laat ook nieuwe ontwerpen zien van het Scandinavische gebied, dat vanaf 24 mei weer toegankelijk is. Er komt onder meer een nieuwe souvenirwinkel die in het teken staat van Snorri.ZIE OOK: Eerste ontwerp: Europa-Park brengt afgebrand themagebied weer tot leven

Reacties