Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Kruidvat-actie loopt storm: gratis pretparkkaartjes zijn op

03-04-2019, 19:14 uur | Reacties

De actie voor gratis pretparktickets bij Kruidvat loopt storm. Op dit moment zijn er geen entreebewijzen meer beschikbaar voor de vier grootste deelnemende attractieparken. Wie een actiecode probeert om te wisselen voor een toegangskaartje voor Toverland, Duinrell, Avonturenpark Hellendoorn of GaiaZOO, komt bedrogen uit.

Ook de tickets voor Madame Tussauds Amsterdam en Sea Life Scheveningen zijn op. Er blijven nog kaarten over voor The Amsterdam Dungeon, Familiepark DippieDoe en enkele onbekende dagattracties.

ZIE OOK: Gratis kaartjes voor Toverland bij Kruidvat

Kruidvat begon vorige week met het weggeven van toegangsbewijzen voor verschillende Nederlandse attractieparken, bij aankoop van één of twee actieproducten. In het voordeligste geval zijn bezoekers slechts 3,48 euro kwijt. Officieel zijn de actiecodes inwisselbaar tot en met 5 mei. In de voorwaarden werd echter al vermeld dat er per park slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar zou zijn.

Enkele uren
De kaarten voor Toverland waren dan ook al binnen enkele dagen op. Om teleurgestelde Kruidvat-klanten tegemoet te komen, stelde het Limburgse pretpark gisteren opnieuw een lading gratis tickets beschikbaar. Ook die waren enkele uren later alweer allemaal vergeven.

Hoeveel tickets er in totaal weggegeven zijn, is niet duidelijk. De parken mogen zelf geen exacte aantallen noemen, maar volgens ingewijden gaat het om vele duizenden kaarten per park.

ZIE OOK: Actie voor gratis Toverland-kaartjes werkt niet meer: klanten boos

Reacties
Bijdrage