Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Kruidvat-actie loopt storm: gratis pretparkkaartjes zijn op

03-04-2019, 19.14 uur

De actie voor gratis pretparktickets bij Kruidvat loopt storm. Op dit moment zijn er geen entreebewijzen meer beschikbaar voor de vier grootste deelnemende attractieparken. Wie een actiecode probeert om te wisselen voor een toegangskaartje voor Toverland, Duinrell, Avonturenpark Hellendoorn of GaiaZOO, komt bedrogen uit.

Ook de tickets voor Madame Tussauds Amsterdam en Sea Life Scheveningen zijn op. Er blijven nog kaarten over voor The Amsterdam Dungeon, Familiepark DippieDoe en enkele onbekende dagattracties.

Kruidvat begon vorige week met het weggeven van toegangsbewijzen voor verschillende Nederlandse attractieparken, bij aankoop van één of twee actieproducten. In het voordeligste geval zijn bezoekers slechts 3,48 euro kwijt. Officieel zijn de actiecodes inwisselbaar tot en met 5 mei. In de voorwaarden werd echter al vermeld dat er per park slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar zou zijn.

Enkele uren
De kaarten voor Toverland waren dan ook al binnen enkele dagen op. Om teleurgestelde Kruidvat-klanten tegemoet te komen, stelde het Limburgse pretpark gisteren opnieuw een lading gratis tickets beschikbaar. Ook die waren enkele uren later alweer allemaal vergeven.

Hoeveel tickets er in totaal weggegeven zijn, is niet duidelijk. De parken mogen zelf geen exacte aantallen noemen, maar volgens ingewijden gaat het om vele duizenden kaarten per park.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be