Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Walibi Holland

Forse groei van aantal abonnees Walibi Holland door nieuwe achtbaan

04-04-2019, 17:24 uur | ReactiesFoto: Laurens van Heerde

Het aantal personen met een abonnement op Walibi Holland is in 2019 fors gestegen. Hoewel het nieuwe pretparkseizoen nog moet beginnen, merkt het pretpark in Biddinghuizen nu al een flinke toename van de hoeveelheid abonnementhouders ten opzichte van voorgaande jaren. Dat vertelt een Walibi-woordvoerder aan Looopings.

"Onze jaarkaarten zijn nog meer in trek dan voorheen", zegt de voorlichter. Hij kan geen exacte aantallen geven. "Maar er gaan hier nog steeds dagelijks stapels abonnementen de deur uit. Ondertussen blijven de aanvragen binnenstromen. We vinden het heel erg leuk om te zien dat een Walibi-abonnement dit jaar zo populair is."

ZIE OOK: Veertien keer gewichtloos in nieuwe achtbaan Walibi Holland

Komende zomer opent Walibi de spectaculaire 36,5 meter hoge hybrid coaster Untamed. Die haalt een maximumsnelheid van 92 kilometer per uur. "Wij merken aan de reacties dat mensen heel erg benieuwd zijn naar Untamed en themazone Wilderness", aldus de woordvoerder.

Twijfelaars
De komst van Untamed heeft veel twijfelaars over de streep getrokken, blijkt uit verschillende berichten op social media. "Opeens heeft iedereen een abonnement voor Untamed", schrijft ene Britt op Twitter. "Walibi bouwt een nieuwe achtbaan en ineens neemt iedereen een abonnement", merkt pretparkfan Leroy op. "Ineens heeft iedereen een Walibi-abonnement?! Ik kwam daar voor m'n rust hè...", grapt youtuber Harmen.

Walibi vraagt dit jaar 82,50 euro voor een jaarkaart. Wie vóór zaterdag bestelt, krijgt 8 euro korting. Parkeren kost 8,50 euro per bezoek of 17 euro voor een heel jaar. De prijs van een los entreebewijs aan de kassa bedraagt 34,50 euro in het laagseizoen en 36,50 euro in juli en augustus. Op internet zijn goedkopere tickets verkrijgbaar.

ZIE OOK: Walibi Holland maakt entreeprijzen voor 2019 bekend

Reacties
Bijdrage