Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Bobbejaanland

Toch geen korting op Phantasialand voor Bobbejaanland-abonnees

03-04-2019, 14:55 uur | Reacties

Abonnees van Bobbejaanland krijgen dit jaar toch geen korting op het Duitse pretpark Phantasialand. Op de website van Bobbejaanland viel de afgelopen maanden te lezen dat abonnementhouders 50 procent korting zouden krijgen op Phantasialand-tickets, maar dat blijkt niet te kloppen.

De samenwerking tussen de twee parken is stopgezet, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "We begrijpen de teleurstelling, maar geven in onze communicatie steeds aan dat de pasvoordelen onder voorbehoud zijn van wijzigingen." Een los entreebewijs voor Phantasialand kost dit jaar 49,50 euro.

ZIE OOK: Phantasialand verhoogt entreeprijs: bijna 50 euro per dag

Een Bobbejaanland-abonnee die bij het Vlaamse park klaagde over de weggevallen korting, ontving per mail de volgende uitleg: "Helaas heeft Phantasialand vorig week laten weten dat zij de samenwerking voor dit seizoen niet wensen voort te zetten. We hebben dit te laat doorgekregen."

Voordelen
Een jaarkaart op Bobbejaanland kost 45, 55 of 65 euro, afhankelijk van de bijkomende voordelen. Phantasialand vraagt 195 euro voor een jaarabonnement.

ZIE OOK: Abonnees Efteling benadeeld in Phantasialand door fout op website

Reacties
Bijdrage