Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Movie Park Germany

Thrillride in Movie Park Germany blijft enkele weken gesloten

06-04-2019, 00.12 uur

Een heftige attractie in Movie Park Germany is de komende weken dicht. De top spin NYC Transformer staat voorlopig stil, bevestigt een woordvoerder aan Looopings. Het Duitse pretpark wacht op een nieuwe motor voor de thrillride, die uit Italië moet komen.

"We hopen dat de Transformer weer kan draaien tijdens de paasdagen", zegt de voorlichter. NYC Transformer opende in 1999. De achttien meter hoge attractie bestaat uit een kantelende gondel met twee rijen van twintig zitplaatsen. Vergelijkbare attracties staan onder andere in Walibi Holland, Duinrell, Avonturenpark Hellendoorn en Walibi Belgium.

Tijdens het eerste openingsweekend van het seizoen - van 29 tot en met 31 maart - waren meer attracties in Movie Park buiten gebruik. Toen konden bezoekers ook geen ritje maken in simulator The Lost Temple, zweefmolen Splat-O-Sphere, ronddraaiende schijf Crazy Surfer en frisbee Side Kick. Die rides zijn inmiddels wel weer operationeel.

Waterbaan
Verder ondergaat waterbaan Bermuda Triangle de komende maanden een verbouwing. De nieuwe naam van de attractie wordt Area 51 - Top Secret. Aan de andere kant van het park wordt gewerkt aan het nieuwe kindergebied Adventure Bay, dat in het teken staat van kinderserie PAW Patrol.

Meer Movie Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be