Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland kondigt nieuwe zomershow aan

26-03-2019, 14.43 uur

Toverland krijgt na een jaar afwezigheid weer een eigen zomershow. Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 25 augustus kunnen bezoekers dagelijks kijken naar een duikvoorstelling. Die wordt opgevoerd in themagebied Port Laguna. De naam en het thema zijn nog niet bekend.

Tot en met 2017 waren de zomershows van Toverland te zien op een provisorisch podium in de vijver naast waterbaan Expedition Zork. "Ons nieuwe entreegebied Port Laguna is zo ontworpen dat er een speciale plek is voor entertainment, aan het water", zegt een woordvoerster. Dezelfde locatie werd vorig jaar al enkele keren gebruikt voor een vuurwerkshow.

Het is niet voor het eerst dat Toverland kiest voor een voorstelling met duikers. In 2014 en 2015 was het Limburgse attractiepark ook het toneel van een 'high diving show', in samenwerking met het Franse bedrijf Sokol Entertainment.

Ook in onder meer Avonturenpark Hellendoorn en het Belgische pretpark Bellewaerde zijn al enkele jaren duikvoorstellingen te zien.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be