Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland presenteert logo van nieuwe achtbaan Untamed

22-03-2019, 16.55 uur

Walibi Holland heeft het definitieve logo van de nieuwe achtbaan Untamed gepresenteerd. De spectaculaire hybrid coaster, die op 1 juli opengaat, had tot nu toe nog geen definitief beeldmerk. Afgelopen najaar onthulde het pretpark al wel een logo, maar dat bleek een tijdelijke variant.

De naam van de achtbaan stond op dat moment namelijk pas net vast. Enkele dagen voor de bekendmaking was het nog volstrekt onduidelijk hoe de attractie zou gaan heten. In een making-of-serie op YouTube kwam de afgelopen maanden een andere variant van het logo voorbij, maar ook dat was een tijdelijke oplossing.

Nu heeft de rollercoaster eindelijk een officieel logo. "Het logo is van staal en een deel is verweerd", vertelt een Walibi-woordvoerder aan Looopings. "Dat zie je terug in het themagebied Wilderness, waar ook verweerde materialen gebruikt worden. De breuk in het logo symboliseert de snelheid van Untamed."

Topsnelheid
Untamed wordt een 36,5 meter hoge hybrid coaster van de Amerikaanse fabrikant Rocky Mountain Construction, met houten ondersteunigen en een stalen rail. De topsnelheid bedraagt 92 kilometer per uur. Er komen vijf inversies.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be