Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Phantasialand verkoopt nu al kortingskaartjes voor winterseizoen

20-03-2019, 13.10 uur

Het duurt nog meer dan acht maanden voor het winterseizoen van Phantasialand begint, maar het Duitse pretpark is nu al in winterse sferen. Sinds gisteren worden er kortingskaartjes verkocht voor winterevenement Wintertraum, vanaf 21 euro per stuk. Dat is ruim 55 procent goedkoper dan de reguliere toegangsprijs van 47,50 euro.

De tickets van 21 euro zijn alleen geldig op vrijdag 22 november. Op zaterdag 23 november bedraagt de actieprijs 25 euro. Wie op zondag 24 november wil langskomen, kan voor 23 euro naar binnen. Phantasialand Wintertraum duurt van 22 november 2019 tot en met 19 januari 2020.

"Ja, we weten het. Het is lente", meldt Phantasialand op Facebook. "Maar ergens diep in je hart rijdt Chris Rea al naar huis voor kerst."

Beperkt
Het aantal beschikbare voorverkooptickets per datum is beperkt, benadrukt het attractiepark. Daarna worden de overige entreebewijzen aangeboden voor de normale prijs. De voordelige kaarten kunnen niet omgewisseld worden voor een andere dag.

Meer Phantasialand
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be