Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling introduceert ontbijt bij pannenkoekenrestaurant Polles Keuken

20-03-2019, 11.11 uurBeeld: Fons Jurgens

Efteling-restaurant Polles Keuken gaat ook ontbijt serveren. Nu opent het bekende pannenkoekenrestaurant nog dagelijks om 11.00 uur. Vanaf vrijdag 12 april zijn Efteling-bezoekers al vanaf 09.00 uur welkom voor een ontbijt. "Zo start je je Efteling-dag met een stapeltje overheerlijke pannenkoeken", laat het attractiepark weten.

's Ochtends staan er geen Hollandse pannenkoeken op het menu, maar luchtige Amerikaanse ontbijtpannenkoekjes. "Deze zijn iets dikker en een stuk kleiner van formaat. Daarom krijg je er drie, gestapeld op een bord."

Op het menu staan American pancakes met boter en ahornsiroop, pancakes met fruit en pancakes met uitgebakken spek. Gasten kunnen ook kiezen voor gekleurde pannenkoekjes met aardbeiensaus en witte chocoladekrullen. Er zijn verschillende extra toppings beschikbaar, waaronder Nutella en kaas.

Taartjes
Wie zin heeft in een licht ontbijt, kan yoghurt met granola en fruit bestellen. Er zijn ook groente- en fruitshakes verkrijgbaar. "Bijvoorbeeld een shake van rode biet met limoen en sereh of een shake van kokos, sinaasappel, kiwi, passievrucht, appel en banaan", laat de Efteling weten. Tot slot zijn er mini-appeltaartjes en familietaartjes van roze soezen met slagroom.

Polles Keuken ligt in themadeel Fantasierijk, schuin tegenover Symbolica. Ontbijten kan tot 11.00 uur. Vanaf 11.30 uur geldt de huidige menukaart.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be