Efteling

Efteling-attractie Villa Volta gaat na vijf weken weer open

08-03-2019, 16.53 uur | Reacties

Villa Volta opent komend weekend opnieuw de deuren. Na meer dan vijf weken kunnen Efteling-bezoekers weer een bezoek brengen aan het vervloekte landhuis van Hugo van den Loonsche Duynen. Sinds eind januari was de populaire attractie dicht vanwege een hardnekkige technische storing.

Zaterdag is Villa Volta weer toegankelijk, bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. Over de oorzaak van het probleem geeft het attractiepark geen details. "Maar de klus was met name ingewikkeld door de bereikbaarheid van de storingslocatie", zegt de voorlichter. "We zijn heel blij dat onze gasten vanaf zaterdag weer op bezoek kunnen bij Hugo."


ZIE OOK: Efteling stelt heropening Villa Volta voor onbepaalde tijd uit

Eerder gaf de Efteling aan dat Villa Volta op 16 februari heropend zou worden. Die datum werd niet gehaald. Sindsdien communiceerde men dat het draaiende huis "voor onbepaalde tijd" buiten gebruik zou zijn.

Onderhoud
Op dit moment zijn ook Carnaval Festival, De Oude Tuffer en wildwaterbaan Piraña gesloten voor onderhoud. De parkshow Raveleijn wordt niet opgevoerd. In het Sprookjesbos ontbreekt Repelsteeltje vanwege werkzaamheden.ZIE OOK: Foto's: laatste ritje in Efteling-attractie Carnaval Festival voor renovatie

Reacties