Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-attractie Villa Volta gaat na vijf weken weer open

08-03-2019, 16.53 uur

Villa Volta opent komend weekend opnieuw de deuren. Na meer dan vijf weken kunnen Efteling-bezoekers weer een bezoek brengen aan het vervloekte landhuis van Hugo van den Loonsche Duynen. Sinds eind januari was de populaire attractie dicht vanwege een hardnekkige technische storing.

Zaterdag is Villa Volta weer toegankelijk, bevestigt een Efteling-woordvoerder aan Looopings. Over de oorzaak van het probleem geeft het attractiepark geen details. "Maar de klus was met name ingewikkeld door de bereikbaarheid van de storingslocatie", zegt de voorlichter. "We zijn heel blij dat onze gasten vanaf zaterdag weer op bezoek kunnen bij Hugo."

Eerder gaf de Efteling aan dat Villa Volta op 16 februari heropend zou worden. Die datum werd niet gehaald. Sindsdien communiceerde men dat het draaiende huis "voor onbepaalde tijd" buiten gebruik zou zijn.

Onderhoud
Op dit moment zijn ook Carnaval Festival, De Oude Tuffer en wildwaterbaan Piraña gesloten voor onderhoud. De parkshow Raveleijn wordt niet opgevoerd. In het Sprookjesbos ontbreekt Repelsteeltje vanwege werkzaamheden.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be