Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Voortaan ook flexibele entreeprijzen in Avonturenpark Hellendoorn

09-04-2019, 15.42 uur

Avonturenpark Hellendoorn hanteert voortaan dagelijks een andere entreeprijs. Aan de kassa zijn bezoekers 24,50 euro kwijt voor een kaartje, maar op internet verschilt de toegangsprijs vanaf nu per dag. De tarieven zijn daarbij afhankelijk van de verwachte drukte.

Zo kunnen bezoekers op sommige dagen al voor 15,50 euro naar binnen. "De prijs van een ticket op datum varieert van 15,50 euro tot 23,50 euro", vertelt een woordvoerder van het Overijsselse pretpark aan Looopings. "Vroeg kopen betekent extra korting."

Dankzij de variabele prijzen hoeven gasten niet meer uit te wijken naar veilingsites voor het hoogste kortingspercentage. "Wij kunnen nu vaak zelf de laagsteprijsgarantie bieden op tickets.avonturenpark.nl."

10 euro
Voor komend weekend worden op de site van Avonturenpark Hellendoorn geen kaarten verkocht. Dan vindt in het park een evenement plaats van het AD. Kaarten - alleen verkrijgbaar via de site van de krant - kosten eenmalig slechts 10 euro per stuk.

Steeds meer Nederlandse attractieparken kiezen voor flexibele entreeprijzen. Onder meer Slagharen, Duinrell en Walibi Holland gingen Hellendoorn voor. In België hanteert Walibi Belgium sinds kort dynamische tarieven.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be