Avonturenpark Hellendoorn

Voortaan ook flexibele entreeprijzen in Avonturenpark Hellendoorn

09-04-2019, 15:42 uur | Reacties

Avonturenpark Hellendoorn hanteert voortaan dagelijks een andere entreeprijs. Aan de kassa zijn bezoekers 24,50 euro kwijt voor een kaartje, maar op internet verschilt de toegangsprijs vanaf nu per dag. De tarieven zijn daarbij afhankelijk van de verwachte drukte.

Zo kunnen bezoekers op sommige dagen al voor 15,50 euro naar binnen. "De prijs van een ticket op datum varieert van 15,50 euro tot 23,50 euro", vertelt een woordvoerder van het Overijsselse pretpark aan Looopings. "Vroeg kopen betekent extra korting."


ZIE OOK: Walibi Belgium voert variabele entreeprijs in

Dankzij de variabele prijzen hoeven gasten niet meer uit te wijken naar veilingsites voor het hoogste kortingspercentage. "Wij kunnen nu vaak zelf de laagsteprijsgarantie bieden op tickets.avonturenpark.nl."

10 euro
Voor komend weekend worden op de site van Avonturenpark Hellendoorn geen kaarten verkocht. Dan vindt in het park een evenement plaats van het AD. Kaarten - alleen verkrijgbaar via de site van de krant - kosten eenmalig slechts 10 euro per stuk.

Steeds meer Nederlandse attractieparken kiezen voor flexibele entreeprijzen. Onder meer Slagharen, Duinrell en Walibi Holland gingen Hellendoorn voor. In België hanteert Walibi Belgium sinds kort dynamische tarieven.

ZIE OOK: Metamorfose voor klassieke waterattractie in Avonturenpark Hellendoorn

Reacties