Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bizar: Efteling heeft nu ook souvenirtje van 1200 euro

22-02-2019, 11.10 uur | Reacties

De souvenirs van de Efteling kunnen nóg duurder. Eerder deze week werd bekend dat het attractiepark een peperduur oosters aandenken verkoopt. In de winkel bij Fata Morgana hangt een lantaarn van 800 euro. Maar dat is niet eens het allerduurste souvenirtje in het park, zo blijkt nu.

Dezelfde Efteling-winkel verkoopt namelijk ook een oosters tapijt van maar liefst 1200 euro. Het gaat om een handgeweven tapijt dat onder een tafeltje met tijgerknuffels ligt. Er staat geen prijskaartje op, maar medewerkers bevestigen dat het kleed voor 1200 euro te koop staat.

Wat het tapijt verder zo bijzonder maakt, is niet bekend. Voor hetzelfde bedrag halen bezoekers dertig Efteling-entreekaarten of zes jaarabonnementen. Abonnementhouders, die 5 procent korting krijgen op al hun aankopen, betalen nog 1140 euro voor het tapijt.

Meer Efteling
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be