Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-boot vaart door Amsterdamse grachten

20-02-2019, 10.26 uur

De Efteling heeft nu een eigen rondvaartboot. In de Amsterdamse grachten vaart sinds gisteren een speciale boot met reclame voor het grootste attractiepark van de Benelux. Op het knalrode vaartuig staan afbeeldingen van houten achtbaan Joris en Draak, de Python en het Sprookjesbos, met daarbij de tekst 'Visit Efteling Theme Park Resort'.

Dat moet buitenlandse toeristen in Amsterdam over de streep trekken om een bezoek te brengen aan het sprookjespark in Kaatsheuvel. De opvallende Efteling-boot is de komende jaren onderdeel van de rederij Lovers Canal Cruises.

De reclame verscheen op een veertig jaar oude rondvaartboot met de naam André van Duin, goed voor 122 passagiers. Gistermiddag vond de officiële ingebruikname plaats in het bijzijn van Efteling-directeur Fons Jurgens, Dirk Lubbers van Tourism Group International en Roodkapje.

Buitenland
De Efteling wil het komende decennium doorgroeien naar zo'n zeven miljoen bezoekers per jaar. Die stijging moet voornamelijk uit het buitenland komen. Daarom maakt het park steeds vaker reclame gericht op internationale toeristen. In 2017 werden er nog 5,18 miljoen bezoekers verwelkomd.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be