Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Man sterft na klap van kermisattractie

18-02-2019, 16.29 uur

Een 30-jarige man is overleden nadat hij werd geraakt door een karretje van een kermisattractie. Dat gebeurde op de kermis in de Franse stad Clermont-Ferrand, meldt een regionaal dagblad. Het slachtoffer was een Roemeense medewerker van de attractie, die zaterdagmiddag bezig was met werkzaamheden.

Het ongeluk vond plaats bij de wild mouse-achtbaan Tattoo, melden ingewijden. De Roemeen kreeg een klap tegen zijn hoofd, waarna hij per ambulance werd afgevoerd. In eerste instantie was de man nog bij bewustzijn. 's Nachts verslechterde zijn toestand en stierf hij in het ziekenhuis.

De kermis in Clermont-Ferrand, die Cristal Parc wordt genoemd, duurt nog tot en met 10 maart. Er is een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het incident.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be