The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon laat bezoekers slapen in doodskist

15-02-2019, 19:54 uur | Reacties

The Amsterdam Dungeon organiseert een lugubere wedstrijd. De horrorattractie in de hoofdstad daagt bezoekers uit om zo lang mogelijk in een doodskist te blijven liggen. Wie het langst in de kist durft door te brengen, wint een verzorgd weekendje weg naar Londen - inclusief toegang tot The London Dungeon.

Wat er gaat gebeuren tijdens de 'challenge', blijft voorlopig geheim. "Maar van slapen zal weinig terechtkomen", zegt een woordvoerster. Ze beweert dat er al "honderden aanmeldingen" zijn binnengekomen.


ZIE OOK: Pikdonkere nieuwe attractie in The Amsterdam Dungeon

De datum van de macabere overnachting is nog niet bekend. "Dat hangt er helemaal vanaf wanneer en hoe laat de deelnemers kunnen." Inschrijven kan tot maandag 11 maart via een formulier op de website van de attractie.

Graven
In The Amsterdam Dungeon wordt de duistere geschiedenis van Amsterdam uitgebeeld tijdens een walkthrough-tour. De toeristentrekpleister is gevestigd in de Nieuwezijds Kapel, waaronder naar verluidt vijfhonderd graven liggen. "Daarom zijn er mensen die beweren dat het er spookt", weet de voorlichtster.

ZIE OOK: Temptation Island-koppel opent nieuwe horrorshow in Amsterdam

Reacties