Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
The Amsterdam Dungeon

The Amsterdam Dungeon laat bezoekers slapen in doodskist

15-02-2019, 19.54 uur

The Amsterdam Dungeon organiseert een lugubere wedstrijd. De horrorattractie in de hoofdstad daagt bezoekers uit om zo lang mogelijk in een doodskist te blijven liggen. Wie het langst in de kist durft door te brengen, wint een verzorgd weekendje weg naar Londen - inclusief toegang tot The London Dungeon.

Wat er gaat gebeuren tijdens de 'challenge', blijft voorlopig geheim. "Maar van slapen zal weinig terechtkomen", zegt een woordvoerster. Ze beweert dat er al "honderden aanmeldingen" zijn binnengekomen.

De datum van de macabere overnachting is nog niet bekend. "Dat hangt er helemaal vanaf wanneer en hoe laat de deelnemers kunnen." Inschrijven kan tot maandag 11 maart via een formulier op de website van de attractie.

Graven
In The Amsterdam Dungeon wordt de duistere geschiedenis van Amsterdam uitgebeeld tijdens een walkthrough-tour. De toeristentrekpleister is gevestigd in de Nieuwezijds Kapel, waaronder naar verluidt vijfhonderd graven liggen. "Daarom zijn er mensen die beweren dat het er spookt", weet de voorlichtster.

Meer The Amsterdam Dungeon
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be