Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Nederlandse youtuber vast in Disney-attractie It's a Small World

13-02-2019, 23.26 uur

Een bekende Nederlandse youtuber zal een ritje in de Disney-attractie It's a Small World niet snel meer vergeten. Tijdens een vaartocht kwamen Jeremy Frieser en zijn vriendin Roos Jansen halverwege vast te zitten. Medewerkers moesten het koppel komen bevrijden. Tot overmaat van ramp bleef het bekende deuntje ondertussen gewoon doorspelen.

Dat is te zien in een ruim negen minuten durende YouTube-video. "Ons bootje knalt ineens aan tegen iets wat er niet is", zegt Frieser, die ruim een half miljoen YouTube-abonnees heeft. "Ik wil hier niet zo lang vast in zitten ook", reageert Jansen. Ze is zichtbaar geïrriteerd. "Ah nee, flikker op. Dit is de laatste dag."

Het duurt vervolgens een hele poos voor er medewerkers ten tonele verschijnen. "Ik heb nog nooit zo lang in een attractie gezeten", aldus Frieser. "Er gaan nu ook kinderen huilen", verzucht zijn vriendin. "Dit is echt kut."

Achter de schermen
Uiteindelijk worden de pechvogels met behulp van een loopbrug uit het bootje gehaald. Hoewel personeelsleden Frieser vroegen om achter de schermen niet te filmen, besloot hij zijn camera toch te laten draaien. Dat leverde bijzondere beelden op.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be