Disneyland Paris

Nederlandse youtuber vast in Disney-attractie It's a Small World

13-02-2019, 23.26 uur | Reacties

Een bekende Nederlandse youtuber zal een ritje in de Disney-attractie It's a Small World niet snel meer vergeten. Tijdens een vaartocht kwamen Jeremy Frieser en zijn vriendin Roos Jansen halverwege vast te zitten. Medewerkers moesten het koppel komen bevrijden. Tot overmaat van ramp bleef het bekende deuntje ondertussen gewoon doorspelen.

Dat is te zien in een ruim negen minuten durende YouTube-video. "Ons bootje knalt ineens aan tegen iets wat er niet is", zegt Frieser, die ruim een half miljoen YouTube-abonnees heeft. "Ik wil hier niet zo lang vast in zitten ook", reageert Jansen. Ze is zichtbaar geïrriteerd. "Ah nee, flikker op. Dit is de laatste dag."


ZIE OOK: Video: evacuatie bij Ratatouille in Disneyland Paris

Het duurt vervolgens een hele poos voor er medewerkers ten tonele verschijnen. "Ik heb nog nooit zo lang in een attractie gezeten", aldus Frieser. "Er gaan nu ook kinderen huilen", verzucht zijn vriendin. "Dit is echt kut."

Achter de schermen
Uiteindelijk worden de pechvogels met behulp van een loopbrug uit het bootje gehaald. Hoewel personeelsleden Frieser vroegen om achter de schermen niet te filmen, besloot hij zijn camera toch te laten draaien. Dat leverde bijzondere beelden op.ZIE OOK: Bizarre video: zo beleeft Hans Teeuwen Disneyland Paris

Reacties