Europa-Park

Bijzonder arrangement Europa-Park: slapen in zes verschillende hotels

12-02-2019, 15.14 uur | Reacties

Europa-Park heeft een speciaal arrangement voor bezoekers die niet weten in welk hotel ze moeten slapen. Wie niet kan kiezen tussen de zes themahotels van het Duitse attractiepark, krijgt de mogelijkheid om in zes dagen tijd één keer te overnachten in álle hotels.

Achtereenvolgens zijn dat het Spaanse hotel El Andaluz, het Spaanse kasteelhotel Castillo Alcazar, het Portugese kloosterhotel Santa Isabel, het Romeins-Italiaanse hotel Colosseo, het maritieme hotel Bell Rock en het nieuwe Scandinavische hotel Krønasår.


ZIE OOK: Nieuw themahotel Europa-Park gaat in mei open

Bij het arrangement zit een jaarabonnement voor het pretpark inbegrepen. Europa-Park zorgt ervoor dat de bagage steeds naar de volgende bestemming wordt gebracht. Ook kunnen hotelgasten gebruikmaken van de zwembaden en sauna's bij de hotels.

Zondag
De zogenoemde Europa-Rondreis kan geboekt worden voor enkele geselecteerde data in juni, september, oktober, november en december, steeds vanaf een zondag. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. Een groep van vier personen betaalt 565 euro per persoon, terwijl drie gasten 623 euro per persoon kwijt zouden zijn. Een koppel moet 766 euro per persoon afrekenen. Wie alleen komt, is 1150 euro kwijt.

Het nieuwe hotel Krønasår - The Museum Hotel gaat in mei open. In het najaar opent het naastgelegen overdekte waterpark Rulantica.

ZIE OOK: Belangrijke mijlpaal op bouwplaats van waterpark Europa-Park

Reacties