Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Bijzonder arrangement Europa-Park: slapen in zes verschillende hotels

12-02-2019, 15.14 uur

Europa-Park heeft een speciaal arrangement voor bezoekers die niet weten in welk hotel ze moeten slapen. Wie niet kan kiezen tussen de zes themahotels van het Duitse attractiepark, krijgt de mogelijkheid om in zes dagen tijd één keer te overnachten in álle hotels.

Achtereenvolgens zijn dat het Spaanse hotel El Andaluz, het Spaanse kasteelhotel Castillo Alcazar, het Portugese kloosterhotel Santa Isabel, het Romeins-Italiaanse hotel Colosseo, het maritieme hotel Bell Rock en het nieuwe Scandinavische hotel Krønasår.

Bij het arrangement zit een jaarabonnement voor het pretpark inbegrepen. Europa-Park zorgt ervoor dat de bagage steeds naar de volgende bestemming wordt gebracht. Ook kunnen hotelgasten gebruikmaken van de zwembaden en sauna's bij de hotels.

Zondag
De zogenoemde Europa-Rondreis kan geboekt worden voor enkele geselecteerde data in juni, september, oktober, november en december, steeds vanaf een zondag. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. Een groep van vier personen betaalt 565 euro per persoon, terwijl drie gasten 623 euro per persoon kwijt zouden zijn. Een koppel moet 766 euro per persoon afrekenen. Wie alleen komt, is 1150 euro kwijt.

Het nieuwe hotel Krønasår - The Museum Hotel gaat in mei open. In het najaar opent het naastgelegen overdekte waterpark Rulantica.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be