Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling presenteert videoclip van carnavalshit O.J. Punctuel

11-02-2019, 17.25 uur

De nieuwe carnavalskraker van Efteling-personage O.J. Punctuel heeft nu ook een eigen videoclip. Het carnavalslied van de bekende lakei - getiteld 't Is Ongeheurd Wat Hier Gebeurt - lekte gisteren al uit. Zojuist werd de bijbehorende clip gepresenteerd.

O.J. Punctuel is de ordentelijke lakei uit de Efteling-attractie Symbolica. Hij probeert audiënties bij de koning tevergeefs in goede banen te leiden. In het carnavalsnummer beklaagt Punctuel zich over overmatig drankgebruik en luidruchtig gefeest. "Men loopt hier in een lange rij aan ieder protocol voorbij", zingt hij bijvoorbeeld.

In de videoclip komen naast Punctuel - gespeeld door Efteling-ontwerper en -entertainer Jeroen Verheij - ook een paar andere bekende gezichten voorbij. Zo zien we Efteling-directeur Fons Jurgens feesten met een rastapruik op zijn hoofd. Inmiddels is het nummer eveneens te vinden op streamdingdiensten als Spotify, Deezer en Apple Music.

Zeven jaar geleden bracht de Efteling al een carnavalslied uit: Taa tata Taa tata Tatata van Adje, gebaseerd op de melodie van Carnaval Festival. Dat nummer werd geen hit.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be