Efteling

Efteling presenteert videoclip van carnavalshit O.J. Punctuel

11-02-2019, 17:25 uur | Reacties

De nieuwe carnavalskraker van Efteling-personage O.J. Punctuel heeft nu ook een eigen videoclip. Het carnavalslied van de bekende lakei - getiteld 't Is Ongeheurd Wat Hier Gebeurt - lekte gisteren al uit. Zojuist werd de bijbehorende clip gepresenteerd.

O.J. Punctuel is de ordentelijke lakei uit de Efteling-attractie Symbolica. Hij probeert audiënties bij de koning tevergeefs in goede banen te leiden. In het carnavalsnummer beklaagt Punctuel zich over overmatig drankgebruik en luidruchtig gefeest. "Men loopt hier in een lange rij aan ieder protocol voorbij", zingt hij bijvoorbeeld.


ZIE OOK: Efteling-figuur O.J. Punctuel brengt carnavalslied uit: 'Ongeheurd wat hier gebeurt'

In de videoclip komen naast Punctuel - gespeeld door Efteling-ontwerper en -entertainer Jeroen Verheij - ook een paar andere bekende gezichten voorbij. Zo zien we Efteling-directeur Fons Jurgens feesten met een rastapruik op zijn hoofd. Inmiddels is het nummer eveneens te vinden op streamdingdiensten als Spotify, Deezer en Apple Music.

Zeven jaar geleden bracht de Efteling al een carnavalslied uit: Taa tata Taa tata Tatata van Adje, gebaseerd op de melodie van Carnaval Festival. Dat nummer werd geen hit.ZIE OOK: Efteling komt met eigen biertje

Reacties