Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland laat bezoekers speeddaten in veertig meter hoge achtbaan

14-02-2019, 09:00 uur | ReactiesFoto: Michael Flinterman

Toverland grijpt Valentijnsdag aan voor het lanceren van een bijzondere actie. Bezoekers kunnen binnenkort speeddaten in de veertig meter hoge achtbaan Fenix. Daarin maken ze een tweeënhalve minuut durende vlucht met een topsnelheid van 95 kilometer per uur.

Het romantische evenement vindt plaats op zaterdagavond 30 maart. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vandaag opgeven via de website van het Limburgse attractiepark. In het aanmeldformulier wordt onder meer gevraagd naar persoonlijke eigenschappen en hobby's. "Op basis daarvan gaan we de deelnemers aan diverse partners koppelen", zegt een woordvoerster.

ZIE OOK: Foto's: nieuwe themawerelden Toverland in de sneeuw

Fenix gaat drie keer over de kop. "Als de koppels na een ritje helemaal ondersteboven zijn van elkaar, mogen ze plaatsnemen in de waterattractie Merlin's Quest voor een romantisch privéboottochtje van twaalf minuten." Daarbij passeren de stelletjes ook een mysterieus overdekt gedeelte. "De perfecte plek voor een eerste kus", weet de voorlichtster.

Na sluitingstijd
Omdat de speeddate na sluitingstijd plaatsvindt, hebben de deelnemers Fenix en Merlin's Quest helemaal voor zichzelf. Aanmelden kan tot en met 28 februari. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Uitverkorenen krijgen uiterlijk op 14 maart bericht.

ZIE OOK: Extra scène bij nieuwe achtbaan Toverland niet op tijd af

Reacties
Bijdrage