Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland laat bezoekers speeddaten in veertig meter hoge achtbaan

14-02-2019, 09.00 uurBeeld: Michael Flinterman

Toverland grijpt Valentijnsdag aan voor het lanceren van een bijzondere actie. Bezoekers kunnen binnenkort speeddaten in de veertig meter hoge achtbaan Fenix. Daarin maken ze een tweeënhalve minuut durende vlucht met een topsnelheid van 95 kilometer per uur.

Het romantische evenement vindt plaats op zaterdagavond 30 maart. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vandaag opgeven via de website van het Limburgse attractiepark. In het aanmeldformulier wordt onder meer gevraagd naar persoonlijke eigenschappen en hobby's. "Op basis daarvan gaan we de deelnemers aan diverse partners koppelen", zegt een woordvoerster.

Fenix gaat drie keer over de kop. "Als de koppels na een ritje helemaal ondersteboven zijn van elkaar, mogen ze plaatsnemen in de waterattractie Merlin's Quest voor een romantisch privéboottochtje van twaalf minuten." Daarbij passeren de stelletjes ook een mysterieus overdekt gedeelte. "De perfecte plek voor een eerste kus", weet de voorlichtster.

Na sluitingstijd
Omdat de speeddate na sluitingstijd plaatsvindt, hebben de deelnemers Fenix en Merlin's Quest helemaal voor zichzelf. Aanmelden kan tot en met 28 februari. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Uitverkorenen krijgen uiterlijk op 14 maart bericht.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be