Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Drie muzikale evenementen in Disneyland Paris

08-02-2019, 16:42 uur | Reacties

Muziekliefhebbers komen dit jaar aan hun trekken in Disneyland Paris. In het Walt Disney Studios Park worden komende zomer drie verschillende muzikale avondevenementen georganiseerd. Die staan in het teken van hiphop, jazz en dance.

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni vindt het tweedaagse festival Hip Hop Live Experience plaats, inclusief meet-and-greets met Disney-figuren en hiphopshows in themagebied Production Courtyard. Verder staan er beatbox- en graffiti-workshops op het programma.

ZIE OOK: Dancefestival Disneyland Paris gaat drie dagen duren

Een week later - op zaterdag 15 juni - volgt de tweede editie van Disney Loves Jazz, met meet-and-greets en een groot jazzconcert op het podium van stuntshow Moteurs... Action! Stunt Show Spectacular. Beide evenementen duren van 20.00 tot 02.00 uur. Enkele grote attracties zijn geopend.

Tower of Terror
Wie van dance houdt, kan terecht bij dancefestival Electroland. Internationale dj's geven optredens op een groot podium voor The Twilight Zone Tower of Terror. Het festival, dat in 2019 voor de derde keer gehouden wordt, duurt voor het eerst drie dagen: van vrijdag 5 tot en met zondag 7 juli. De line-up is nog niet bekendgemaakt.

Voor alle drie de evenementen moeten aparte kaartjes gekocht worden. Overdag is het Walt Disney Studios Park gewoon toegankelijk voor reguliere bezoekers.

Rockmuziek
In het park staat ook een attractie die helemaal draait om rockmuziek: Rock 'n' Roller Coaster. Die wordt in september definitief gesloten.

ZIE OOK: Disneyland Paris: sluitingsdatum Rock 'n' Roller Coaster bekend

Reacties
Bijdrage