Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Twee nieuwe attracties in Avonturenpark Hellendoorn

04-02-2019, 15.28 uur

Avonturenpark Hellendoorn opent in 2019 twee nieuwe attracties. Eén daarvan wordt een vrijevaltoren voor kinderen in themagebied Dreumesland, bevestigt een woordvoerder van het Overijsselse pretpark aan Looopings. De mini-freefall krijgt een ruimtethema.

Over de tweede attractie is alleen nog bekendgemaakt dat het gaat om een klassieker die eerder in het park gestaan heeft. "Het wordt een knallende attractie die bezoekers van het eerste uur wel zullen herkennen", zegt de voorlichter. Er gaan geruchten over botsauto's, maar dat wil het park nog niet bevestigen.

De nog onbekende attractie wordt gebouwd in het piratengebied van Avonturenpark Hellendoorn, op de oude plek van Casa Magnetica. Dat 'magnetische huis', geopend in 1977, werd onlangs afgebroken.

Werkzaamheden
Het zomerseizoen van het park begint op zaterdag 6 april. Of beide nieuwe attracties dan al af zijn, is nog niet duidelijk. "De bouwwerkzaamheden zijn al in volle gang", laat de woordvoerder weten.

Vorig jaar opende Avonturenpark Hellendoorn het interactieve minitheater Bella's Swing Paleis.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be