Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris roept knuffels terug vanwege chemische stof

30-01-2019, 21.13 uur

Disneyland Paris is een terugroepactie gestart voor een partij knuffels. In de Disney-parken werden tussen 13 februari en 20 december 2018 knuffeldieren verkocht met een chemische stof die het wettelijke limiet overschrijdt. Het gaat om knuffels van rendier Sven uit de animatiefilm Frozen.

Wie het pluchen rendier gekocht heeft, wordt opgeroepen om het souvenirtje per direct niet meer te gebruiken en terug te brengen naar een winkel in de Disney-parken of uitgaansgebied Disney Village. Het product kan ook opgestuurd worden naar de klantenservice van Disneyland Paris. De verzendkosten worden vergoed.

De partij knuffels heeft serienummer FAC-049173-17325. Disneyland benadrukt dat er tot nu toe nog geen incidenten zijn gemeld. Het probleem kwam aan het licht bij een veiligheidscontrole. De terugroepactie is een voorzorgsmaatregel.

Peter Pan
Vorig jaar riep Disneyland Paris nog een grote partij Peter Pan-hoedjes terug. Die bleken brandgevaarlijk te zijn.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be