Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Sommige Efteling-attracties komend voorjaar langer geopend

29-01-2019, 09:17 uur | ReactiesFoto: promenadefotos

Sommige attracties in de Efteling blijven komend voorjaar langer geopend dan normaal. De Efteling start een experiment waarbij een gedeelte van het attractiepark in april en mei open is tot 20.00 uur, terwijl de rest van het park sluit om 18.00 uur. Dat bevestigt een woordvoerster aan Looopings.

Van zaterdag 13 april tot en met zondag 5 mei 2019 kunnen bezoekers na de officiële sluitingstijd van het park nog twee uur lang gebruikmaken van Droomvlucht, Villa Volta, Vogel Rok, Monsieur Cannibale en Symbolica. Ook het Sprookjesbos en enkele draaimolens op het Anton Pieckplein blijven geopend.

ZIE OOK: Efteling volgend jaar langer open in herfst- en kerstvakantie

Carnaval Festival staat niet in de lijst, omdat de attractie in die periode gesloten is voor onderhoud. Verder staan er 's avonds ook voorstellingen van paardenshow Raveleijn en fonteinenspektakel Aquanura op het programma. Daarnaast zijn verschillende winkels en restaurants langer open.

Eten
Het gaat om een experiment, legt de voorlichter uit. "We geven onze gasten graag extra tijd om verschillende attracties in Marerijk, Reizenrijk en Fantasierijk te beleven en om 's avonds samen te eten. Na de pilot wordt bekeken of de gedeeltelijke avondopenstelling een succes was."

Ook in de herfstvakantie en kerstvakantie worden de openingstijden van de Efteling dit jaar verruimd. In dat geval gaat het om het volledige park.

ZIE OOK: Efteling overdrijft hoeveelheid gesloten attracties 'om teleurstellingen te voorkomen'

Reacties
Bijdrage