Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Foto's: nieuwe themawerelden Toverland in de sneeuw

23-01-2019, 17.15 uur | Reacties

Toverland is bedekt onder een dikke laag sneeuw. Dat zorgt voor sprookjesachtige taferelen in de nieuwe themawerelden Port Laguna en Avalon, die afgelopen zomer werden geopend. Hoewel de gebieden op dit moment gesloten zijn voor publiek, kan Looopings wel een reeks sneeuwfoto's laten zien.

De felle kleuren van het Mediterrane entreegebied Port Laguna vallen door de sneeuw extra op. Het mysterieuze gedeelte Avalon - met de veertig meter hoge wing coaster Fenix - is veranderd in een spierwit winterwonderland.

Wie ondanks de kou zin krijgt om een ritje te maken in Fenix, moet nog even geduld hebben. Op zaterdag 30 maart begint het zomerseizoen van het Limburgse attractiepark. Dan gaan beide themagebieden weer open, net als de gedeeltes Magische Vallei en Ithaka. Tot die tijd zijn alleen de twee hallen van Toverland toegankelijk.

Mogelijk zijn bezoekers in de toekomst ook 's winters welkom in Port Laguna en Avalon. Een woordvoerster liet onlangs weten dat het park een uitgebreidere winteropenstelling niet uitsluit.

Reacties