Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling waarschuwt bezoekers bij korte wachttijden

16-01-2019, 16.07 uur

Geen zin om lang te wachten in de Efteling? Het attractiepark heeft een handige nieuwe functie toegevoegd aan de officiële Efteling-app. Gebruikers kunnen nu instellen dat ze gewaarschuwd willen worden als de wachtrijen korter worden.

"Stel dat de wachtrij van Symbolica 45 minuten is, dan kun je een notificatie instellen voor het moment dat de wachtrij bijvoorbeeld nog maar twintig minuten is", laat de Efteling weten. De optie werkt alleen als de wachtrij bij een attractie langer is dan een kwartier.

Voor Android-gebruikers is de gratis toepassing sinds afgelopen maand beschikbaar. Bezoekers met een iPhone kunnen er sinds deze week gebruik van maken.

Een soortgelijk functie zit al sinds vorig jaar in de app van het Duitse pretpark Phantasialand.

Overigens zijn de actuele wachttijden van de Efteling ook gratis te bekijken via Looopings.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be