Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Nieuw themahotel Europa-Park gaat in mei open

16-01-2019, 13.58 uur | Reacties

Europa-Park legt de laatste hand aan een gloednieuw hotel. Krønasår - The Museum Hotel, het zesde themahotel van het Duitse attractiepark, gaat over iets meer dan vier maanden open. Vanaf vrijdag 31 mei kunnen bezoekers blijven slapen. Het is inmiddels mogelijk om een verblijf te boeken.

Er wordt gewerkt met variabele tarieven. Eén nachtje blijven slapen in een standaardkamer in juni kost op dit moment 172 euro voor twee personen. Wie in juli of augustus komt logeren, zou voor dezelfde kamer 215 euro kwijt zijn. Een 'royal deluxe suite' kost dan 945 euro voor één nacht.

Krønasår is vormgegeven als een natuurhistorisch museum, inclusief een groot aantal historische kunstwerken. Er komen 276 themakamers en 28 suites. Verder omvat het complex de twee restaurants Bubba Svens en Tre Krønen, de bar Erikssøn, de bakkerij Konditori en de twee evenementenlocaties Kon-Tiki en Vineta.

Krønasår ligt op ongeveer twee kilometer afstand van de ingang van Europa-Park. Hotelgasten kunnen gebruikmaken van een gratis busverbinding. In het najaar opent het naastgelegen overdekte waterpark Rulantica.Meer Europa-Park
Reacties