Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Nieuw themahotel Europa-Park gaat in mei open

16-01-2019, 13.58 uur

Europa-Park legt de laatste hand aan een gloednieuw hotel. Krønasår - The Museum Hotel, het zesde themahotel van het Duitse attractiepark, gaat over iets meer dan vier maanden open. Vanaf vrijdag 31 mei kunnen bezoekers blijven slapen. Het is inmiddels mogelijk om een verblijf te boeken.

Er wordt gewerkt met variabele tarieven. Eén nachtje blijven slapen in een standaardkamer in juni kost op dit moment 172 euro voor twee personen. Wie in juli of augustus komt logeren, zou voor dezelfde kamer 215 euro kwijt zijn. Een 'royal deluxe suite' kost dan 945 euro voor één nacht.

Krønasår is vormgegeven als een natuurhistorisch museum, inclusief een groot aantal historische kunstwerken. Er komen 276 themakamers en 28 suites. Verder omvat het complex de twee restaurants Bubba Svens en Tre Krønen, de bar Erikssøn, de bakkerij Konditori en de twee evenementenlocaties Kon-Tiki en Vineta.

Krønasår ligt op ongeveer twee kilometer afstand van de ingang van Europa-Park. Hotelgasten kunnen gebruikmaken van een gratis busverbinding. In het najaar opent het naastgelegen overdekte waterpark Rulantica.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be