Disneyland Paris

Op deze dagen zijn Disney-hotels het goedkoopst in 2019

11-01-2019, 18.24 uur | Reacties

Wat is het beste moment om dit jaar naar Disneyland Paris te gaan? In een handige kalender is te zien op welke dagen de Disney-hotels de laagste tarieven hanteren. Op die manier kunnen bezoekers een hoop geld besparen. Zo blijkt het te lonen om te wachten tot doordeweekse dagen in november 2019. In augustus en de laatste helft van oktober gelden de hoogste prijzen.

De kalender loopt van april 2019 tot en met maart 2020. De kleur van de aankomstdatum bepaalt de prijs van het gehele verblijf. Het is nu mogelijk om een vakantie te boeken tot en met eind september 2020. Bij een verblijf in een Disney-hotel zitten de entreebewijzen voor de parken inbegrepen.


ZIE OOK: Superheldin Captain Marvel komt naar Disneyland Paris

De kalender geldt voor alle geopende Disney-hotels (Disneyland Hotel, Newport Bay Club, Sequoia Lodge, Hotel Cheyenne en Hotel Santa Fe) en de zogeheten Disney Nature Resorts (Davy Crockett Ranch, Villages Nature Paris). Disney's Hotel New York is tot de zomer van 2020 gesloten voor een grote renovatie.

Evenementen
2019 staat in het teken van verschillende grote evenementen in de Disney-parken, waaronder Marvel Season of Super Heroes (23 maart tot en met 16 juni), Magical Pride (1 juni 2019), The Lion King en Jungle Festival (30 juni tot en met 22 september), Electroland (5 tot en met 7 juli), Disneyland Paris Run Weekend (20 tot en met 22 september) en Disney's Magical Fireworks & Bonfire (4, 6 en 8 november).

Vanaf 31 maart rijden er twee Thalys-treinen per dag van Amsterdam en Rotterdam naar Disneyland Paris. Er worden nu treinkaartjes verkocht voor 35 euro per enkele reis.

ZIE OOK: Voor het eerst officieel homo-evenement in Disneyland Paris

Reacties