Movie Park Germany

Movie Park Germany kondigt nieuw themagebied aan

08-01-2019, 11:48 uur | Reacties

Movie Park Germany opent dit jaar een nieuw themagebied dat in het teken staat van de bekende animatieserie PAW Patrol. Er komen meerdere kinderattracties, waaronder een truckparcours en een speelplaats. Het themadeel gaat Adventure Bay heten.

"Met nieuwe attracties, veel details en interactieve elementen wordt het plaatsje uit de tv-serie van Nickelodeon tot leven gebracht", laat het Duitse filmpark weten. De opening vindt in het voorjaar plaats. Adventure Bay komt te liggen in het bestaande parkdeel Nickland, tussen een snackrestaurant en de ingang van wildwaterbaan Excalibur.


ZIE OOK: Movie Park Germany presenteert vernieuwde wildwaterbaan Excalibur

Eén van de nieuwe attracties wordt een convoy ride van de Italiaanse fabrikant Zamperla. Ook komt er een speelplaats met interactieve elementen. Verder wordt de bestaande kinderattractie Swiper's Sweeper - gebaseerd op kinderserie Dora - verplaatst naar het nieuwe gebied. De ride gaat Zuma's Zoomers heten. Blikvanger wordt een vijftien meter hoge toren, die gaat dienen als meet-and-greet-locatie.

Nederland
De Nederlandse Leisure Expert Group is verantwoordelijk voor het ontwerp. Verder werkt Movie Park samen met Nickelodeon Experience Design uit het Amerikaanse Florida en het Spaanse decoratiebedrijf Rocas & Design. Het gebied krijgt een oppervlakte van 1800 vierkante meter.

De Canadees-Amerikaanse animatieserie PAW Patrol wordt sinds 2013 uitgezonden door kinderzender Nickelodeon. Het verhaal gaat over een reddingsteam met zeven heldhaftige puppy's. Er zijn inmiddels 130 afleveringen gemaakt.

ZIE OOK: Plopsaland verwelkomt personages van Nickelodeon

Reacties