Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Tilburgse kermis wordt uitgebreid met beachclub

08-01-2019, 11.07 uur

Bezoekers van de Tilburgse kermis wanen zich komende zomer in tropische sferen. De grootste kermis van de Benelux wordt uitgebreid met een heuse beachclub. Dat heeft de gemeente Tilburg zojuist bekendgemaakt.

Midden in de stad wordt een sfeervol 'strandje' met barretjes, decoraties en lampjes aangelegd. De gemeente omschrijft de toevoeging als volgt: "Met de voeten in het strandzand lekker chillen in een strandstoel bij een ondergaande zon, met kermisgeluiden om je heen, onder het genot van een heerlijk zomers drankje."

De beachclub komt te liggen op de kop van de Heuvelring, in de buurt van de ABN Amro. Op de kermis is ook al enkele jaren een Tirolerdorp te vinden, met horeca en live-entertainment in Duitse stijl. Dat dorpje blijft in 2019 gewoon bestaan.

De Tilburgse kermis duurt van vrijdag 19 tot en met zondag 28 juli. Voorlopig blijft het attractieaanbod geheim.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be