Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Geen grap: Efteling-achtbaan Baron 1898 dicht op 1 april

18-03-2019, 12.57 uur

Nee, het is geen 1 aprilgrap: achtbaan Baron 1898 in de Efteling zal gesloten zijn in de week van 1 april. Van maandag 1 tot en met vrijdag 5 april kunnen Efteling-bezoekers geen ritje maken in de dive coaster. Er vinden dan werkzaamheden plaats, blijkt uit de officiële onderhoudskalender van het attractiepark.

Het gebeurt niet vaak dat Baron 1898 gesloten moet worden voor onderhoud. Sinds de opening in de zomer van 2015 kwam dat tot nu toe slechts enkele keren voor. De Efteling doet er alles aan om de populaire achtbaan zo vaak mogelijk operationeel te hebben, bijvoorbeeld door werkzaamheden 's nachts uit te voeren. Begin volgende maand moet de attractie er toch aan geloven.

Deze week is de Python gesloten voor een opknapbeurt. Die duurt tot en met vrijdag 22 maart. Verder zijn Carnaval Festival en De Oude Tufferbaan de komende weken dicht voor renovaties. De stuntshow Raveleijn wordt weer opgevoerd vanaf zaterdag 6 april.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be