Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Bijzondere vacature: Efteling zoekt machinist voor Stoomtrein

07-01-2019, 20:16 uur | Reacties

De Efteling heeft een bijzondere vacature openstaan. Het attractiepark is op zoek naar een machinist voor de nostalgische Stoomtrein. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het opstarten, controleren, ontkoppelen en schoonmaken van de trein.

"Als Aankomend Machinist betover je de gasten en zorg je dat zij een onvergetelijke reis met de Stoomtrein beleven", staat in de vacaturetekst. "Je helpt gasten met in- en uitstappen en zorgt dat onze gasten een veilige treinreis door het park beleven."

ZIE OOK: Video: Efteling-fans mogen Stoomtrein besturen

De Efteling vraagt minimaal mbo-werk- en -denkniveau. Het afronden van de opleiding stoomwezen is een pré. Verder zoekt men naar personen zonder hoogtevrees en evenwichtsstoornissen. Ze moeten vier tot vijf dagen per week beschikbaar zijn, waaronder één weekenddag. Het park biedt een jaarcontract voor gemiddeld 20 tot 38 uur per week.

Nepstation
De Stoomtrein - officieel Efteling Stoomtrein Maatschappij - rijdt sinds 1969. Tegenwoordig zijn er twee verschillende stations: één in themadeel Ruigrijk (Station de Oost) en één in Marerijk. Verder passeren inzittenden een nepstation waar bekende sprookjesfiguren op de trein staan te wachten.

ZIE OOK: Luisteren: nieuwe omroepberichten bij Stoomtrein in de Efteling

Reacties
Bijdrage