Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bijzondere vacature: Efteling zoekt machinist voor Stoomtrein

07-01-2019, 20.16 uur

De Efteling heeft een bijzondere vacature openstaan. Het attractiepark is op zoek naar een machinist voor de nostalgische Stoomtrein. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het opstarten, controleren, ontkoppelen en schoonmaken van de trein.

"Als Aankomend Machinist betover je de gasten en zorg je dat zij een onvergetelijke reis met de Stoomtrein beleven", staat in de vacaturetekst. "Je helpt gasten met in- en uitstappen en zorgt dat onze gasten een veilige treinreis door het park beleven."

De Efteling vraagt minimaal mbo-werk- en -denkniveau. Het afronden van de opleiding stoomwezen is een pré. Verder zoekt men naar personen zonder hoogtevrees en evenwichtsstoornissen. Ze moeten vier tot vijf dagen per week beschikbaar zijn, waaronder één weekenddag. Het park biedt een jaarcontract voor gemiddeld 20 tot 38 uur per week.

Nepstation
De Stoomtrein - officieel Efteling Stoomtrein Maatschappij - rijdt sinds 1969. Tegenwoordig zijn er twee verschillende stations: één in themadeel Ruigrijk (Station de Oost) en één in Marerijk. Verder passeren inzittenden een nepstation waar bekende sprookjesfiguren op de trein staan te wachten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be