Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Foto: Walibi-bezoekers draaien joint in achtbaan Goliath

04-01-2019, 10.47 uur

Een opmerkelijke foto uit Walibi Holland trekt veel bekijks op social media. Op de afbeelding is te zien hoe twee bezoekers van het pretpark een jointje draaien tijdens een ritje in mega coaster Goliath. Alleen al via de website Dumpert is het merkwaardige plaatje in minder dan een dag tijd bijna 300.000 keer bekeken.

"Een mooi Hollands tafereel", luidt één van de tientallen reacties onder de foto. "Echte pro's dit!", vindt een ander. Eén gebruiker ziet een nieuwe uitdaging voor zich: "Als je hem ook echt dicht krijgt, ben je een baas." Toch kan niet iedereen de stunt waarderen. "Zit je dan met je halve mislukte joint in een kinderattractie", sneert iemand.

Waarschijnlijk werd de geënscèneerde foto afgelopen najaar gemaakt. Walibi is sinds eind oktober gesloten. Roken en blowen in wachtrijen en attracties mag officieel niet, maar op drukke dagen zien medewerkers daar niet erg streng op toe.

De 47 meter hoge achtbaan Goliath haalt een topsnelheid van 106 kilometer per uur. Daarmee is het sinds de opening in 2002 de hoogste en snelste coaster van de Benelux.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be